ponedeljek, 21. maj 2012

Kaj je bioresonanca


V zadnjih letih je BIORESONANCA postala priznana komplementarna metoda zdravljenja. Veliko ljudi, ki se ozirajo po alternativnih (komplementarnih) metodah za lajšanje ali odpravo svojih zdravstvenih težav pa bioresonančne metode ne pozna oziroma so o njej le bežno seznanjeni. Pojavljajo se tudi drugi izrazi, ki pa v bistvu vsi opisujejo isto metodo.
Največkrat uporabljen uradni izraz je „Bio-fizična informacijska metoda zdravljenja“. Za povrh se pojavljajo tudi izrazi, ki so povezani z napravo, s katero se terapija izvaja. Pomen je vedno en sam in to je: Zdravljenje obolelega organizma z izpostavitvijo organizma informacijskim vzorcem, ki jih organizem absorbira v svoje lastno energijsko bio polje in s tem sproži samozdraviteljske funkcije, ki so zaradi različnih vzrokov zatajile.
Pojem INFORMACIJSKA MEDICINA postaja dokaj pogost izraz za različne komplementarne metode zdravljenja, ki imajo ta skupni imenovalec, da za zdravljenje uporabljajo INFORMACIJO namesto fizičnih medicinskih substanc (zdravila).


Kaj je bioresonanca?


Bioresonanca je metoda alternativnega zdravljenja. Gre za vplivanje na biopolje živega organizma s  takimi frekvenčnimi vzorci, ki ustrezajo vzorcem na točno določenen delu ali funkciji tega organizma. V organizmu se sprosti pretok energije in ponovno vzpodbudi samozdraviteljske funkcije, ki jih ima vsak organizem, pa so iz različnih vzrokov odpovedale.

Kako se izvajajo terapije z bioresonanco?

Bioresonančne terapije se izvajajo z modernim, računalniško podprtim sistemom. Po analizi energetskega statusa organizma ugotovimo katere frekvenčne vzorce organizem potrebuje za uspešno revitalizacijo in te vzorce med terapijo posredujemo organizmu.

Ali terapija boli in ali lahko škoduje?

Bioresonančne terapije ne bolijo, so neinvazivne in popolnoma neškodljive!

Pri katerih težavah mi lahko pomaga bioresonanca?

Bioresonanca se je izkazala za izredno učinkovito pri: alergijah, krepitvi oslabljenega imunskega sistema, nespečnosti, stresu, glavobolih in migrenah, kronični  utrujenosti, pljučnih boleznih, prebavnih težavah, bolečinah v križu, vzpostavitvi hormonskega ravnovesja, .....


Bioresonanca spada v področje biofizike

Izjemno hiter razvoj fizike v 20. stoletju je prinesel tudi novo področje, imenuje se biofizika. Profesor Fritze-Albert Popp, podpredsednik IIB (International Institute of Biophysicists) je že leta 1970 odkril obstoj biofotonov. To so delci izredno nizke energijske vrednosti z značilnostmi fotona, ki jih oddajajo celice živih organizmov. Objavljen je bil tudi članek, da so eksperimentano dokazali, da je DNK izvor teh delcev, ter da vplivajo na proženje biokemičnih procesov v živih celicah. Rezultati biofizikalnih raziskav so v zadnjih desetletjih razkrili, da biokemični procesi sploh ne nadzorujejo temeljnih dogajanj v vsakem organizmu. Nadrejeni so jim biofizikalni procesi, ki te biokemične procese nadzorujejo. Ta izjemna odkritja naravoslovcev imajo daljnosežne posledice predvsem v medicini in pri ohranjanju človekovega zdravja.
Vsaka snov ima poleg svoje kemijske (materialne) sestave tudi fizikalni vidik – fizikalno informacijo. To je nekakšna fizikalna koda v obliki enkratnega spektra različnih frekvenc elektromagnetnih nihanj. Ti signali so zelo šibki (pod mejo »šumenja ozadja«) in lahko zaradi svoje šibkosti delujejo le v bioloških sistemih. Večje jakosti signalov bi biološke procese onemogočile. Ti signali se obnašajo kot normalni elektromagnetni valovi, zato jih lahko s primernimi aparati beležimo in uporabimo v diagnostične in terapevtske namene.

Dejstva o bioresonanci

Bioresonanca je sistem za izravnavanje energetskih neravnovesij v organizmu. Z uporabo frekvenčnih vzorcev vzpodbudimo neaktivne ali nedelujoče samozdraviteljske lastnosti organizma, da spet prevzamejo svoje naloge.
Bioresonančne terapije so neinvazivne, na telo se ne vpliva niti fizično, niti kemično, učinkujejo na energetskih nivojih organizma. Ravno zaradi tega delujejo učinkovito ne samo na fiziološkem, ampak tudi na psihičnem in čustvenem področju.
Bioresonanca se je izkazala za zelo učinkovito, še posebej pri alergijah, glavobolih in migrenah, bolečinah v križu, krepitvi imunske odpornosti in še mnogo drugih.
Eden izmed programov je na primer odvajanje kajenja s pomočjo bioresonance. Odlična novica za vse, ki se odločate, da bi opustili kajenje.
http://bioresonanca.vitus.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar